Ga op reis


Zending als beroep

De mogelijkheid om het Evangelie van Jezus Christus te horen is nog voor veel bevolkingsgroepen in de wereld een onmogelijkheid.

Gebruik je capaciteiten

Gebruik je opgedane ervaring om het Evangelie te verspreiden naar een van de bevolkingsgroepen. Ons ‘Associate’ programma zal kijken naar je werk ervaring en je geestelijke gaven om je zodoende te kunnen in zetten op de plaats die bij je past.

Zendingsreizen

Investeer enkele dagen of enkele weken van je leven om anderen de kans te geven die ze anders nooit zouden hebben zonder de hulp van mensen zoals jij. Lees meer over onze zendingsreizen.

Onderwijs overzee

Onderwijzen in het buitenland zal je leven en cariere in alle opzichten verrijken. Des te meer het lesgeven aan kinderen van Zendelingen!

Vliegprogramma

Piloten, onderhoud en technici etc. kunnen diegene  die buiten het bereik van het Evangelie zijn, meehelpen bereiken. New Tribes Mission heeft een goed vliegprogramma beschikbaar. Zij opereren op een veilige, efficiente en kosten dekkende manier om de Zendelingen te helpen in hun vervoer op het Zendings veld.

Vrijwilliger

Help het Zendingswerk door je hulp aan te bieden als vrijwilliger ook in Nederland. Hierdoor help je mee aan het bereiken van de nog ‘onbereikten’ wereldwijd.


 IS DIT DE WEG VOOR JOU?

Vreest niet

Als je tegen God zegt dat je Hem overal wilt volgen, elk moment, dan kunnen mensen je ‘dapper’ noemen maar van binnen vind je het best wel een hele uitdaging. Het is normaal om dit soort spanningen te ervaren, vragen te hebben over ‘het zendeling’ zijn, maar wees niet bang, God zegt, ‘weest niet bang’.

Waarom zou ik voor NTM kiezen?

De meeste zendelingen gaan uit dmv zogenaamde ‘zendende organisaties’. Hoe maakt U/jij en Uw/jou kerk daar in een keuze? Hier volgen een paar redenen waarom je NTM zou kunnen kiezen.

Get ready ... GO!

Bereidt je op de uitdaging voor. Zorg er voor dat je de nodige training krijgt om het Evangelie te kunnen uitdragen naar de nog onbereikte bevolkingsgroepen van de wereld.