Onze geschiedenis
New Tribes Mission is trouw aan haar beginselen om die mensen, die nog zonder de kennis van het Evangelie leven, hiermee te bereiken. Dat was de visie in 1942 toen de organisatie werd opgericht en dit is ook nog de visie vandaag.

Paul Fleming en vijf anderen hadden geen financiën of een organisatie achter zich staan toen ze in geloof God vertrouwden om de zendingsorganisatie NTM op te richten.

“Het leek alsof God ons in een bepaalde richting duwde. We waren ons er sterk van bewust dat het niet een mens was die NTM startte. God deed het niet dankzij maar ondanks ons“ Schreef Paul Fleming.

New Tribes Mission gaat verder in vertrouwen op God, steeds tot eer en glorie van Zijn Naam. Vandaag zijn er meer dan 3000 zendelingen verspreid over de wereld en zijn er meer dan tien opleidingscentra in verschillende landen. Zij bereiden de zendelingen voor om te gaan werken onder een van de vele bevolkingsgroepen die het goede nieuws nog niet eerder hebben gehoord.

We danken God voor de rijke erfenis die aan ons is doorgegeven door een kleine groep mensen die het besluit namen, in Paul Flemings woorden; “New Tribes Mission zal alleen daar werken waar het Evangelie nooit eerder gebracht noch gehoord is”.