Training
Get ready ... GO!

Prepare for the challenge. Get the training you need to be a missionary to some of the world’s most remote tribal people.

Missionary Training


Het zendings training centrum bereidt je voor om als lange termijn zendeling uit te gaan. Want als je je indenkt dat je vandaag naar een stam zou gaan om een gemeente te stichten, zou je dan weten waar je moest beginnen?
De zendings training onderwijst je in alles wat er zo al bij komt kijken. Je leert dingen zoals het begrijpen van cultuur en hoe je een nog niet op schrift staande taal leert, zodat je op een effectieve manier in een andere cultuur kunt communiceren. Er is ook een grote focus op hoe je wandel met God is, zodat we na de training er vanuit kunnen gaan dat je kunt functioneren ook al is er isolatie en spanning vanwege het leven in zo’n ‘vreemde en uitdagende’ omgeving. Dat je relatie met God kan overleven en groeit.

Voor je toegelaten wordt voor de zendings training wordt er een Bijbelschool opleiding gevraagd of iets daar gelijk aan zoals Bijbel cursussen op Christelijke scholen/colleges of goed onderwijs in je plaatselijke Kerk en levens ervaring.
In North Cotes –Engeland vind je de Europese zendings training waar je ook een Bijbelschool kunt volgen. Het centrum is gesitueerd aan de kust van Lincolnshire.

De Bijbelschool is de eerste fase van de zendingstraining maar de cursus is ook open voor diegene die graag meer willen begrijpen van de Bijbel. De cursus is bedoeld om gelovigen te gronden in de basis waarheden van de Bijbel. Gedurende dit jaar kan er geen complete studie van de Bijbel/ Christelijk leven gegeven worden maar het doel is om iedere cursist te doen groeien in honger voor God’s Woord en naar een diepere relatie met Hem, en dit is dan de basis voor de rest van het leven en bediening.