REACH conferentie

Wat fijn dat je hier komt kijken voor de REACH conferentie.

Wil jij meer weten wat God aan het doen is in deze wereld?
Zoek jij naar je plekje wat God voor jouw bedoeld heeft?
Denk je daarbij ook aan zending?

DAN IS REACH ZEKER IETS VOOR JOU!

Inbegrepen in de prijs van € 225,- zijn de boot en de bus en het verblijf op de campus met alle maaltijden,  maar ben je een student dan is het slechts € 175,- De doelgroep is 16 tot 30 jaar.

Jullie gastheer voor deze reis is Anne Keyser, mogelijk vergezeld met zijn vrouw Eliza.

Donderdag 23 maart 2023 vertrekken we tegen de avond met de boot van Europoort naar Hull. Op de boot is er gelegenheid om met de groep kennis te maken, voordat je de nacht in je hut op zee doorbrengt en hopelijk ook slaapt. De volgende morgen staat er aan de overkant een bus klaar om je mee te nemen naar North Cotes College waar de zendingsconferentie zal plaats vinden.

Er is die vrijdag nog gelegenheid om een aantal lessen mee te maken en het terrein en de omgeving wat te verkennen, voor dat het programma na het avondeten begint.

Het geheel is een afwisselend programma door zendingswerkers met uitdagende preken en stimulerende getuigenissen afgewisseld met aanbiddingsliederen. Zaterdagmiddag is er ook nog gelegenheid voor wat sport gevolgd door de traditionele BBQ.

Na het zondagmorgenprogramma en het middagmaal ga je met je lunchpakketje en een rijke ervaring weer met de bus terug naar de boot. Maandagmorgen komt die dan weer aan in Europoort en is het weer afscheid nemen van nieuwe vrienden.

Er mogen in totaal 20 mensen mee en de eersten hebben zich al aangemeld dus wees er snel bij…!
Vraag het aanmeldingsformulier aan via jongeren@ethnos360.nl

Op deze plek houden we jullie op de hoogte van de algemene ontwikkelingen en eventuele wijzigingen.

Al het bovenstaande, zo de Heere wil en wij leven.

Nanne Groot, voor het REACH team