Reach conferentie

REACH Zendingsconferentie (16-30 jaar)

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar en zou je meer willen horen over zending? Dan is nu de mogelijkheid om je op te geven en met ons mee te gaan naar ons trainingscentrum in Engeland waar onze jaarlijkse jongeren zendingsconferentie plaatsvindt!

Voor wie is het? Voor hen die geïnspireerd, uitgedaagd en betrokken willen raken met wat God aan het doen is onder de onbereikte volken. Ben jij dat? Wees dan van harte welkom!

Donderdag 21 maart 2024 vertrekken we tegen de avond met de boot van Europoort naar Hull. Op de boot is er gelegenheid om met de deelnemers kennis te maken voordat je de nacht in een hut op zee doorbrengt en (hopelijk) heerlijk slaapt :-). De volgende morgen staat er aan de overkant een bus klaar om ons mee te nemen naar het trainingscentrum North Cotes College waar de conferentie plaatsvindt.

Er is die vrijdag zelfs nog gelegenheid om een aantal lessen (Bijbelschool / Cross culture training) mee te maken en het terrein en de omgeving wat te verkennen voordat de conferentie begint. Het is een afwisselend programma waar Gods woord geopend wordt, waar je eerste hand verslag krijgt van het veld, afgewisseld met aanbiddingsliederen. Ook is er een missie simulatie waarin je, als nergens anders, gaat proeven en ervaren wat het is om op het zendingsveld te zijn!

Zaterdagmiddag is er gelegenheid voor sport gevolgd door de traditionele BBQ. Na het zondagmorgenprogramma (en lunch) ga je met een rijke ervaring weer met de bus terug naar de boot die vervolgens maandagmorgen weer aankomt in Europoort en is het weer afscheid nemen van nieuwe vrienden.

Prijs: € 225 en €175 voor studenten. (Inbegrepen is de boot en busreis en alle maaltijden op de campus)

LET OP: Helaas is het dit jaar snel gegaan en zit de Nederlandse groep vol. Je zou je eventueel nog individueel kunnen opgeven bij NTM-UK. Zie: www.ntm.org.uk/event/reach-2024 !

Voor verder vragen email je  naar: jongeren@ethnos360.nl